Coretan 9

Rindu sangat dengan Humairaa…

Nak jumpa sangat² nak cerita² macam dulu…

Advertisements

Coretan 8

Seriously rasa satu beban di kepala ni release lepas dapat bercakap dengan awak Humairaa..

Thank you, i love you ♥️

Coretan 7

Macam mana nak bagitahu mak dia ek, kita nak kahwin dengan anak dia 😂

Haritu balik raya, paklong dah bagitahu dah kalau nak inform dia, dia akan tolong bawakan rombongan.. haishhh.. Pakcik makcik lain pun dah tanya bila.. Melangkaui pertanyaan dekat kakak pula haha…

Takpe laa, nanti time jumpa nak buat² tanya apa plan dia next.. Harap² dapat jumpa haha

Coretan 6

Haihhh.. Baru je pagi tadi video call Humairaa.. Sekarang dah rindu balik..

Susah nak jumpa someone macam awak.. Special sangat.. Macam mana laa saya tak sayang..

Ya Allah bantulah hambamu ini mempersiapkan diri.. Amiin

Coretan 5

Seriously, aku rindu suasana Ramadan…

Ada suatu rasa yang tak terungkapkan… Bila hatimu terasa tenang dan dapat tawadhuk di bulan Ramadan..

Suatu yang aku sedar, makanan sangat memberi kesan terhadap sikap kita…

Ya aku berazam untuk teruskan dunia Ramadan, ya… hidupkan di dalam duniaku, dan akan terzahirlah ia di dunia nyata..